Om Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS

Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS

ble etablert i 1989 og vi har dermed lang fartstid og erfaring fra mer enn 30 år i en bransje preget av endringer og utvikling. Det har gitt oss høy kompetanse, et godt fotfeste og god kjennskap til markedet. Med kontor i Enebakk er Akershus, Oslo og Indre Østfold naturlige nedslagsfelt for våre tjenester. Nå har vi 14 dyktige ansatte og jobber kontinuerlig med forbedring og kompetanseheving for å holde oss oppdatert på regelverk og produksjonsmetoder.

Alle typer oppdrag

Helt siden starten har vårt firma hatt stor spennvidde og variasjon i oppdragene. Hovedtyngden har ligget på oppføring av eneboliger og tomannsboliger på kundens tomt, men vi har også hatt prosjekter i egen regi med tomteutvikling og salg av nøkkelferdige boliger. I tillegg har vi hatt mange tilbygg og rehabiliteringsoppdrag med varierende størrelse og kompleksitet. 

I 2014 flyttet vi inn i nyoppussede kontorlokaler med stort tilhørende lager i Kirkebygda i Enebakk. Her er det god plass både ute og inne, og mulighet for vekst og utvikling.

Godkjent for ansvarsrett

Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS er mesterbedrift og har sentral godkjenning. Dermed kan vi være ansvarlig søker i byggesaker, og ha hovedansvar for prosjektering og utførelse. Vi er gjerne totalleverandør, og benytter kun håndplukkede og dyktige samarbeidspartnere. Det gir deg som kunde kun en part å forholde seg til, og med det sikres både fremdrift og kvalitet i alle ledd. Vi kan tegne om og tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. 

Vi bruker et moderne foretakssystem der alt av sjekklister, HMS-arbeid, avviksregistrering og dokumentasjon gjøres digitalt ute på byggeplassen. Dette er tidsbesparende og ryddig, og gjør at vi kan bruke mer av vår tid på produksjon.

Helse miljø og sikkerhet er høyt prioritert hos oss og vi jobber systematisk med å forbedre oss. Vi ønsker at våre ansatte skal være trygge på arbeidsplassen hver dag, og ikke utsettes for helseskadelige faktorer. Vi kildesorterer avfall og velger miljøvennlige produkter der dette er mulig.    

Systemhus

Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS har vært Systemhusforhandler siden 2003. Dette gir oss som bedrift og deg som kunde mange fordeler, og gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av boliger i alle stilarter - fra klassisk til moderne i vår huskatalog. Her finner du hus i alle prisklasser og størrelser. Felles for alle, er gjennomgående høy kvalitet, både når det gjelder materialer og håndverk.
Mange har funnet drømmeboligen sin hos oss!

Bo godt i et friskt hjem!

Vi tilbringer store deler av tiden vår i hjemmet. Trivsel, helse og velvære er derfor sentrale elementer i vårt boligkonsept. Det skal være moderne, det skal være funksjonelt og lettstelt. Men det skal også være et sunt inneklima både barn og voksne kan leve godt med. Systemhuskonseptet er bygget rundt idéen om Friske Hjem. Når husvisjonen er definert og modellen valgt, får materialvalg stor oppmerksomhet. Så langt det er mulig anvendes anerkjente sunne materialer som avgir minst mulig støv og avgasser.

Skikkelig ventilasjon er et av kjernepunktene i boligene våre. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres derfor som standard i våre hus. Ventilasjonsanlegget skifter ut og filtrerer luften uten å skape trekk. I tillegg gjenvinnes opp til 80 % av varmen i lufta slik at kostnader til oppvarming reduseres betraktelig. I et Systemhus er dessuten sentralstøvsuger standard.


Hele vår organisjon – fra ledelse til utøvende håndverkere – jobber etter dette konseptet, gjennom hyppig kursing og oppfølging sentralt. Vi følger dessuten standardiserte kontroller som sikrer at du som kunde får det produktet du forventer.

Våre ansatte

Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS har mange erfarne og dyktige fagfolk med på laget. For tiden er vi 14 stykker. Alle jobber for at du som kunde skal få en god opplevelse og et sluttprodukt du kan være stolt av. 

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne :-)

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Våre samarbeidspartnere

Når du kjøper bolig av oss får du også med våre dyktige samarbeidspartnere på laget. Vi samarbeider med utvalgte leverandører som i likhet med oss er opptatt av kvalitet og et godt sluttresultat.